Μετά από περίπου τρία χρόνια αναμονής, η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς ταινίας του Netflix «Stranger Things» βρίσκεται προ των πυλών.

Καθώς η 27η Μαΐου, ημερομηνία κυκλοφορίας της προτελευταίας σεζόν της σειράς των αδερφών Ντάφερ, πλησιάζει, το Netflix κυκλοφόρησε μια σειρά από φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν στην πλατφόρμα σε δύο μέρη.

Τοποθετημένη έξι μήνες μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν, ο νέος κύκλος θα βρει τους ήρωες διασκορπισμένους σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, από τη χιονισμένη Ρωσία, μέχρι την ηλιόλουστη Καλιφόρνια.

Σε επεισόδιο του podcast «Present Company» της Κρίστα Σμιθ, οι δημιουργοί της σειράς Ρος και Ματ Ντάφερ δήλωσαν ότι η τέταρτη σεζόν θα έχει μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και θα θυμίζει ταινία τρόμου, σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

«Όταν προτείναμε την ιδέα στο Netflix πριν από πολλά χρόνια, περιγράψαμε τα παιδιά που πρωταγωνιστούν ως τους Goonies. Αυτή είναι η ιστορία τους. Και οι ενήλικες ήταν σαν να πρωταγωνιστούσαν στα “Σαγόνια του Καρχαρία” ή το “Close Encounters”. Στη συνέχεια οι έφηβοι –πλέον- βασικοί χαρακτήρες έμοιαζαν σαν αυτούς από τις ταινίες “Nightmare on Elm Street” ή το “Halloween”. Όμως φέτος, δεν έχουμε παιδιά. Οπότε, ξαφνικά, μπαίνουμε σε ένα άλλο έδαφος ταινιών τρόμου που αγαπάμε. Ήταν διασκεδαστική αυτή η αλλαγή», δήλωσε ο Ρος Ντάφερ.

Όπως ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» θα χωριστεί σε δύο διαφορετικά μέρη, με το πρώτο να προβάλλεται στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την πρώτη Ιουλίου 2022.

Κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα χωριστεί στα δύο η σεζόν, αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι θα αποτελείται από τουλάχιστον «εννέα σενάρια», κάνοντάς την τη μεγαλύτερη σε παραγωγή και διάρκεια σεζόν στην ιστορία της σειράς.

Επιπλέον, οι αδερφοί Ντάφερ είπαν ότι ενώ το «Stranger Things» αναμένεται να ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, το ευρύτερο σύμπαν της σειράς θα συνεχιστεί με κάποιου είδους μορφή.