Αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι ο σύζυγός της και περιφερειάρχης Αττικής, εδώ και πέντε μήνες όχι μόνο έχει φύγει από το σπίτι τους, αλλά δεν ξέρει καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης. Δεν έχουν καμία επικοινωνία, καθώς δεν απαντά καν στα μηνύματά της.

Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει πού μένει ο κ. Πατούλης, δεν δίστασε να του απευθύνει δημόσια έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της για ζητήματα που αφορούν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου τους.

Είναι πιθανό από τη μέρα που έγιναν οι δηλώσεις αυτές μέχρι σήμερα να έχουν επικοινωνήσει αλλά εμείς έχουμε μάθει κάτι άλλο.

Πού μένει ο Γιώργος Πατούλης

Ο Γιώργος Πατούλης έχει αφήσει τα Βόρεια Προάστια και έχει κατέβει στην Γλυφάδα, όπου κατοικεί σε ένα πολύ ωραίο σπίτι ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, στην πιο ωραία περιοχής της πόλης, την παραλιακή ζώνη, με θέα τις μαρίνες και τη θάλασσα.

Σχετικά με το εάν έχει προχωρήσει στην ενοικίαση του σπιτιού ή αν ο εφοπλιστής τον φιλοξενεί προσωρινά οι πληροφορίες ελέγχονται.

 

Μαρίνα Πατούλη: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο