Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο Bob Odenkirk ο οποίος κατέρρευσε -υπό άγνωστες αιτίες μέχρι τώρα- κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Better Call Saul».

Κατέρρευσε κατά την διάρκεια γυρισμάτων ο Bob Odenkirk – Διεκομίσθη στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός έκανε γυρίσματα στο Νέο Μεξικό, όταν κατέρρευσε. Μέλος του συνεργείου κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Bob Odenkirk συνεχίζει να λαμβάνει τη φροντίδα των γιατρών, ενώ άγνωστες παραμένουν οι αιτίες που οδήγησαν στο συμβάν.

Πέρυσι τον Ιανουάριο, έγινε γνωστό από τον showrunner Peter Gould ότι η σειρά «Better Call Saul» θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους με την έκτη σεζόν του.

Πρόκειται για το spin-off και prequel του «Breaking Bad» και επικεντρώνεται στον Jimmy McGill (Odenkirk). Δημιουργός, εκτός του Gould, είναι και ο Vince Gilligan, και πρωταγωνιστές οι Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Michael McKean, Patrick Fabian, Michael Mando, Giancarlo Esposito και Tony Dalton.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων σειρών, ο Bob Odenkirk, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχει παίξει στα «Nebraska» (2013), «The Post» (2017), «Little Women» (2019) και «Nobody» (2021).

Τηλεοπτικά ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί και στην πρώτη σεζόν του «Fargo» (2014).

Τέλος, έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες, τις «Melvin Goes to Dinner» (2003), «Let’s Go to Prison» (2006) και «The Brothers Solomon» (2007).

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Bob Odenkirk ο οποίος κατέρρευσε, υπό άγνωστες αιτίες, κατά την διάρκεια γυρισμάτων του «Better Call Saul»

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο Bob Odenkirk ο οποίος κατέρρευσε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Better Call Saul». Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός έκανε γυρίσματα στο Νέο Μεξικό, όταν κατέρρευσε ενώ μέλος του συνεργείου κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η σειρά έχει υπάρξει υποψήφια για πολλά βραβεία, μεταξύ άλλων 21 Emmy και τρεις Χρυσές Σφαίρες, ενώ η πέμπτη σεζόν βρέθηκε στη λίστα με τις Καλύτερες Σεζόν του 2020.

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες όλες οι σεζόν της σειράς μέσω του Netflix. Η έκτη και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα της στις αρχές του επόμενου έτους, δηλαδή το 2022.