Το Joker: Folie à Deux ακόμα καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει και όλοι μιλούν για το επόμενο “φαινόμενο” του σύγχρονου κινηματογράφου. Η αλήθεια είναι πως είναι αξιοπερίεργο αυτό, γιατί η Warner Bros. αρχικά δεν έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγωγή της.

Μεταξύ μας, πόσο χάλια μπορεί να είναι μία ταινία με τον Joaquin Phoenix, που ήδη έχει πάρει όσκαρ για την ερμηνεία του στον εν λόγω ρόλο και με τη Lady Gaga που ξέρουμε ότι πάντα, μα πάντα δίνει το 100% της;

Εντωμεταξύ, ούτε ο σκηνοθέτης Todd Phillips είχε στα σχέδιά του να δημιουργήσει ένα sequel για τον θρυλικό κακοποιό. Ωστόσο, η σαρωτική επιτυχία της πρώτης ταινίας δημιούργησε την ανάγκη για μια συνέχεια, και ξέρουμε πως τα χρήματα πάντα αποτελούν το πιο σπουδαίο κίνητεο.

Με το Folie à Deux να πλησιάζει προς την κυκλοφορία, οι θαυμαστές του Joker αναμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του κινηματογράφου.

Το cast

Πέρα από το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Phoenix-Gaga, η Zazie Beetz επανέρχεται ως Sophie Dumond με τους Brendan Gleeson, Catherine Keener, Ken Leung, Jacob Lofland, Harry Lawtey και Steve Coogan, να συμπληρώνουν το cast. H δε Lady Gaga είναι δεδομένο πως πρόκειται να δώσει μία άλλη πνοή στο σύμπαν του Joker, απλώς και μόνο με την προσθήκη της.

Καθώς πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα του Joker 2, οι προσδοκίες όλο και αυξάνονται. Παράλληλα, η συζήτηση για το αν ο Batman θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Joker 2 κατακλύζει τα μέσα ενημέρωσης. Η Warner Bros. επιθυμεί να ενσωματώσει τον Σκοτεινό Ιππότη στο franchise, αλλά οι πιθανότητες φαίνεται να είναι μικρές καθώς απαιτείται ένα σημαντικό άλμα χρόνου και πλοκής για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μέχρι στιγμής έχουμε την αφίσα που βλέπεις παρακάτω, ενώ στις 9 Απριλίου αναμένεται να δούμε επιτέλους και τις πρώτες εικόνες μέσω του trailer.

joker

Τώρα, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2024, όταν το νέο κεφάλαιο θα ξεκινήσει. Τέσσερα ακριβώς μάλιστα χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: