Είναι κοινό μυστικό πως στο Υπ. Υγείας οι σχέσεις μεταξύ Υπουργού και Αναπληρώτριας Υπουργού δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο…

Θ. Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα φέρονται να αντιμετωπίζουν με καχυποψία ο ένας τον άλλο, γεγονός που καταδεικνύεται και μέσα από σχετικά δημοσιεύματα!

Ο Θάνος Πλεύρης είναι αναμφισβήτητα ένας πολιτικός με εμπειρία, ικανός και εξελίξιμος, στον οποίο δόθηκε, παρά τις αντιδράσεις για το «ακροδεξιό» προφίλ του, από τον Κυρ. Μητσοτάκη μια αναπάντεχη ευκαιρία να δείξει στην πράξη δείγματα των ικανοτήτων του. Και οφείλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και την υπάρχουσα συγκυρία. Και όχι να αναλώνεται με μικροπολιτική, χτυπήματα από φίλια ΜΜΕ και δημιουργία έντασης – διχασμού στον φορέα του οποίου ηγείται.

Η Μίνα Γκάγκα, πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι ένα πρόσωπο στο χώρο της υγείας με σοβαρές αναφορές, με επιστημονική γνώση και εργασία στον ιδιωτικό τομέα, που η ικανότητα της έχει αναγνωρισθεί τόσο από την κοινωνία, όσο και από τη στενή ιατρική πιάτσα!

Αλλά και πέραν όλων αυτών, εκείνο που δεν έχει καταστεί ευρέως γνωστό είναι ότι η Μ. Γκάγκα απολαμβάνει εμπιστοσύνης και στήριξης από τα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας.

Από τα πολύ στενά κέντρα πέριξ και δίπλα στον πρωθυπουργό…

Υπό το πρίσμα αυτό θα πρέπει να καταστεί αντιληπτό (τουλάχιστον υπό τις παρούσες συνθήκες) ότι η Γκάγκα δεν είναι αναλώσιμη…