Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει στην ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά όχι στη μορφή που το γνωρίζαμε. Την εκπομπή παρουσίαζε για 17 χρόνια συνεχόμενα ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, είχε σκοπό να μας αποχαιρετήσει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος φέτος ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα έχει φτάσει στο τέλος του. Απ’ ό,τι φαίνεται κάτι έχει αλλάξει από την ανακοίνωση αυτή. Υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί χωρίς τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Η σκέψη αυτή, ίσως να μην ξετρελάνει τους φανατικούς τηλεθεατές της, δεδομένου ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποτελεί το πρόσωπο της εκπομπής. Ωστόσο το να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο στο επίκεντρο της εκπομπής αποτελεί μία προοπτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες Βίκυ Λάσκαρη, η παραγωγός του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” μεταφέρει την εκπομπή στα πάτρια εδάφη, την δημόσια τηλεόραση, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο που θα χαρακτηρίζεται από διαφορετικό ύφος και στύλ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ως καλλιτέ­χνης εί­ναι πολύ διαφορετι­κός από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ετσι, σύμφωνα με την espresso, ο σύ­ντροφος της Σωτηροπούλου μετά το «Voice» και το «YFSF» θα περάσει και την είσοδο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρα­σκευής.

Η αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου 

Θυμίζουμε ότι το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσίαζε επί 17 χρόνια, ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής, Στην υγειά μας ρε παιδιά: «Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!