Σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης, την Κυψέλη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων για το 2021.
Οι Κυριακές Καθαριότητας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2020 και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζεται η Αθήνα στο σύνολό της. Κάθε Κυριακή, εκτός από την καθημερινή δουλειά των υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αθηναίων, ολόκληρες περιοχές Δημοτικών Κοινοτήτων, πλένονται και σαρώνονται από άκρη σε άκρη. Με όλο το διαθέσιμο έμψυχο και τεχνικό δυναμικό στους δρόμους και με νέο εξοπλισμό.
Σήμερα, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας περίπου 20 πλυστικά, σάρωθρα και υδροφόρες, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να «σαρώνουν» όλα τα πολυσύχναστα σημεία της Κυψέλης. Η μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης απλώθηκε σε όλη την γειτονιά, με τους ανθρώπους του Δήμου να καθαρίζουν, να πλένουν και να απολυμαίνουν σχολαστικά δρόμους, πεζοδρόμια, βάσεις κάδων απορριμμάτων και άλλα σημεία.