Το Mega κατέκτησε την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης και την εβδομάδα που μας πέρασε καταγράφοντας πρωτιές σε όλες τις ζώνες και τις ηλικιακές κατηγορίες του κοινού.

Το Mega πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης με μέσο όρο 16.6% στο σύνολο του κοινού και 16.6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το κανάλι έδειξε την ισχυρή του θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών που το έφεραν μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, την prime time, το Mega για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τη δυναμική του, καταγράφοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού με το υψηλό ποσοστό να φτάνει το 30.7% και την διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια να εκτινάσσεται. Η πρωτιά καταγράφηκε και στο δυναμικό κοινό 18-54 με το ποσοστό να φτάνει μέχρι και το 26,7%.

Το δελτίο ειδήσεων

Με ξεκάθαρη πρωτιά έκλεισε η εβδομάδα για το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Στο δυναμικό κοινό 18-54 το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 14% και διαφορά από όλα τα δελτία του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Σάρωσε ο Άγιος Παΐσιος – Στο 33% η τηλεθέαση

Συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time ζώνη υψηλής τηλεθέασης η σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή της τηλεθέασης. Στη ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατές, με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές.

MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων