Στην Κατερίνη βρέθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους κατοίκους της Κατερίνης.

«Η παρουσία σας, το χαμόγελο σας μας δίνει μεγαλύτερο κουράγιο για συνεχίσουμε τη μάχη μας να είμαστε οι μεγάλοι νικητές στις ευρωεκλογές που είναι πάρα πολύ σημαντικές» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να προσθέσει: «Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη πλέον είναι πρωταγωνίστρια και έχει φωνή στην Ευρώπη να μπορεί να διεκδικήσει όσα θέλει να πετύχει. Μην αντιμετωπίσετε τις ευρωεκλογές με χαλαρότητα. Πετύχαμε πάρα πολλά και θα πρέπει να τα διατηρήσουμε. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Αισθάνομαι μια ιδιαίτερη συγκίνηση κάθε φορά που επισκέπτομαι την Μακεδονία. Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε το αποτύπωμα της Ευρώπης παντού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και της προσέφερε το λιμάνι που μας κράτησε όρθιους στις χρονιές της κρίσης. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα στις περασμένες Ευρωεκλογές. Στις Ευρωεκλογές θα ψηφίσουμε για το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια και θα κεφαλοποιήσουμε όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνη:

Δείτε εικόνες από την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κατερίνη / ΓτΠ Δημήτρης Παπαμήτσος

Διαβάστε ακόμη: