Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παρέπεμψε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, “για να εξηγήσει τα όσα είπε και έκανε χθες βράδυ από το βήμα της Ολομέλειας”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να αποφασίσει για τις ενδεχόμενες πειθαρχικές ποινές που θα επιβληθούν στον κ. Πολάκη, για παραβίαση του κανονισμού της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ξανά σήμερα στο βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Αδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis και να συνεχίσει την τοποθέτησή του που προκάλεσε χθες χάος.

“Μιλούσαν πάνω μου, μου πήραν το λόγο” είπε ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν έκανε καμία κατάληψη, αλλά περίμενε τον Πρόεδρο της Βουλής να του επιβάλει μομφή και επιμένοντας στις αναφορές του για την Novartis είπε ότι “το πόρισμα θα παραμείνει στην ιστορία ως η στρέβλωση της λογικής”.

“Εγώ κύριε Πρόεδρε δεν έκανα καμία κατάληψη της έδρας. Ο κ. Αθανασίου έκανε κατάλυση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών χθες και καταλαβαίνω από την τοποθέτησή σας αλλά και του κ. Οικονόμου ότι καταδικάζετε την στάση αυτή”, είπε χαρακτηριστικά.