Η πολυαγαπημένη Αυστραλιανή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ είναι μέλος της κριτικής επιτροπής της γνωστής εκπομπής, η οποία θα κάνει γυρίσματα στη Μύκονο.

Μαζί με την Χάιντι Κλουμ την εντόπισαν οι κάμερες στο Ζάππειο.

H Μινόγκ, όπως αναφέρει η Daily Mail, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από τρεις δεκαετίες ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο, και φάνηκε να χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα καθώς απολάμβανε μια ηλιόλουστη μέρα σε παραλία κοντά στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα και η Κάιλι Μινόγκ για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model

Η 53χρονη τραγουδίστρια δεν έχει προδώσει ακόμη την τοποθεσία της στα social media, όμως χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν το φόντο φωτογραφίας που ανέβασε και κατάλαβαν ότι πρόκειται για γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Η Κάιλι Μινόγκ ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία της με ένα εντυπωσιακό γαλανόλευκο φόρεμα, χωρίς ωστόσο και πάλι να δώσει σαφείς πληροφορίες για το πού βρίσκεται, αν και τα χρώματα του φορέματος έδωσαν ένα στοιχείο ακόμη στους φανς.

Στην Ελλάδα και η Κάιλι Μινόγκ για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model

Προφανώς, η γερμανική παραγωγή επέλεξε τη χώρα μας για μια από τις δοκιμασίες των μοντέλων, ενώ δεν είναι γνωστό αν πρόκειται να συμπέσουν τα γυρίσματα του δικού μας GNTM με εκείνο της Γερμανίας για κάποιο special επεισόδιο.

Πάντως, ήδη η κάμερα απαθανάτισε χθες τις δύο γυναίκες στο Ζάππειο, ενώ την Χάιντι Κλουμ μαζί με τον σύζυγό της και πρώην μέλος των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ, συνέλαβε ο φακός στο Θησείο.

Μάλιστα, η Γερμανίδα καλλονή εθεάθη να περπατάει… ξυπόλητη!

Το γερμανικό Next Top Model γυρίζεται στη Μύκονο και έχει από γιαγιάδες μέχρι και plus size μοντέλα

Η Μύκονος έχει την τιμητική της ακόμα και λίγο πριν μπούμε στον χειμώνα. Η παραγωγή του «γερμανικού Next Top Model» επέλεξε το νησί των ανέμων για να κάνει τα γυρίσματά του.

Για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων και παρά τον δυνατό αέρα επιλέχθηκε η πλατεία της Αγίας Μόνης όπου τα επίδοξα μοντέλα έκαναν την πασαρέλα τους.

GNTM-Germany

Η παραγωγή είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες από τις έξι το πρωί ώστε όλα να είναι στην εντέλεια. Παρά την ψύχρα που επικρατούσε, τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στην δοκιμασία με φόντο το γαλάζιο και το άσπρο της Μυκόνου. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των διαγωνιζόμενων είναι δύο ηλικιωμένες κυρίες, ενώ δεν λείπουν και τα πληθωρικά κορίτσια.