Για άλλα δύο χρόνια θα πορευτούν μαζί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και η COSMOTE TV, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, «η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17)».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας η COSMOTE TV θα μεταδώσει κι όλα τα υπόλοιπα καλοκαιρινά φιλικά του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την Τετάρτη 5/7 και την Κυριακή 9/7 στις 19.00, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των «Πρασίνων» με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και ΑΕΚ Λάρνακας, αντίστοιχα.

Με την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Χάποελ Μπερ Σεβά (Παρασκευή 14/7), ενώ θα προγραμματιστεί ακόμη ένα εντός έδρας φιλικό την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα