Στιγμές χαλάρωσης πέρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς πήγε στη Σιβηρία για πεζοπορία και ψάρεμα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος έκανε μια στάση για λίγες ημέρες στη Σιβηρία, έπειτα από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη ρωσική Άπω Ανατολή, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα, στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να περάσει «λίγες ημέρες» στην αυτό-απομόνωση, επειδή πρόσωπα από το περιβάλλον του νόσησαν με την Covid-19. Χρειάστηκε, επίσης, να ακυρώσει το ταξίδι του στο Τατζικιστάν, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια Σύνοδο για την ασφάλεια.

Κατά το παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει τον Ρώσο πρόεδρο να ιππεύει ένα άλογο γυμνός από τη μέση και πάνω και φορώντας γυαλιά ηλίου, αλλά και να πιλοτάρει ένα μαχητικό αεριωθούμενο.


Αυτήν τη φορά, οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν πιο κοινές.

Το Κρεμλίνο δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να στέκεται μέσα σε έναν ποταμό, να ψαρεύει και να πιάνει ένα ψάρι, να περπατάει μέσα σε λιβάδια και να συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, τη συνήθη συντροφιά του στις διακοπές.