Από άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου η Γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενης για κλοπές και πλαστογραφία. 

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες της αλλοδαπής κατηγορούμενης.

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και πλαστογραφία.

Πρόκειται για την επονομαζόμενη TARCHNISHVILI ή TARHNISHVILI ή LOMJARIA (ον) TAMARI ή TAMAR του IRAKLI ή LOSEBI και της MANANA ή MANAN ή KETEVAN , γεννηθείσα την 7-9-1980 στη Γεωργία.

Η δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Αποσκοπεί επίσης και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας θα είναι χρήσιμη όπως ενημερώνουν οι αρχές και θα διασφαλιστεί η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη.

Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή ακόμη και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.