Ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε από το 1-2 απέναντι στον Αμερικανό τενίστα και με μια επική ανατροπή πήρε την πρόκριση
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ επικράτησε με 3-2 σετ (6-4, 4-6, 6-4, 3-6, 4-6) μετά από 3 ώρες και 24 λεπτά και προκρίθηκε για ακόμη μια χρονιά στους «8» του Australian Open!

Ο «ψυχωμένος» Έλληνας τενίστας επέστρεψε από το 1-2 απέναντι στον Αμερικανό τενίστα και με μια επική ανατροπή πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα βρει στον δρόμο του τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Φάνηκε από την αρχή πως θα επρόκειτο για θρίλερ. Οι δύο παίκτες πήγαιναν… game-game μέχρι το 3-3, υπερασπιζόμενοι αμφότεροι το σερβίς τους. Ωστόσο, στο πιο κρίσιμο σημείο ο Φριτζ έκανε break και προηγήθηκε με 4-3. Ο Τσιτσιπάς δεν βρήκε επιστροφές στο σερβίς του αντιπάλου του και ο Αμερικανός έκανε το 1-0 με 6-4 στο πρώτο σετ.

Ίδια εικόνα μέχρι ενός σημείου και στο δεύτερο σετ. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 5-4. Στο 10ο game ο Φριτζ σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ, αλλά ο Στέφανος βρήκε το πρώτο του break point σε… set point, το οποίο πήρε με λάθος του Φριτζ σε φόρχαντ! 1-1 λοιπόν.