Παντρεύτηκαν στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου των Χανίων λίγο μετά τις 18:00 ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής το ζευγάρι έφτασε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας στον χώρο της τελετής ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ξεκινήσει να καταφτάνουν οι προσκεκλημένοι τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Ένα περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στον Βοτανικό Κήπο εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια εκδήλωση, σύμφωνα με το flashnews.gr. Εν τω μεταξύ, σε προσαγωγή δυο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά, καθώς παρά την παράκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της γαμήλιας τελετής του, εντούτοις αυτό δεν κατέστη απολύτως δυνατόν.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων προχώρησε σε προσαγωγή δύο ατόμων, καθώς έγινε απόπειρα λήψεως εικόνων από αέρος με τη χρήση drone, από τη γαμήλια τελετή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, στον Βοτανικό Κήπο Χανίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν και πάλι με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες ενώ για ακόμα μια μέρα τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ενεργοποιήθηκε και σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone σε κοντινή εμβέλεια. Παράλληλα ζήτησαν από τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους πριν ξεκινήσει η γαμήλια εορτή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος

 

Μετά τη σύντομη τελετή, ακολούθησε δεξίωση για τους 130 καλεσμένους του ζευγαριού. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Κήπου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα περίμενε επίσης τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι.

Πηγή: zarpanews

Οι προετοιμασίες, νωρίτερα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του protothema.gr, ήταν πυρετώδεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη 28 Αυγούστου όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 19.00 οι δύο οικογένειες των ανδρών δείπνησαν λίγο πριν δύσει ο ήλιος αγναντεύοντας την θέα και απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στην υπέροχη βεράντα του Παλλάς.

Το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου τηρήθηκε ελεύθερο πρόγραμμα με τους σχεδόν 150 καλεσμένους να μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων. Το βράδυ μάλιστα το ζευγάρι παρέθεσε ένα γαμήλιο δείπνο για τους καλεσμένους του, με τα μέτρα ασφάλειας να είναι δρακόντεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ έφτασαν με αμάξι στο κτήμα Κάμπος. Η ιδιωτική όσο και η δημόσια ασφάλεια απέτρεψε δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να τραβήξουν οποιοδήποτε πλάνο.

Πάντως, οι εορτασμοί για σήμερα δεν σταματούν εκεί καθώς το βράδυ το ζευγάρι έχει διοργανώσει ένα πάρτι σε prive βίλα στα Χανιά με απέραντη θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας και με το βλέμμα να ταξιδεύει μέχρι και στον Ψηλορείτη. Σκαρφαλωμένη σε ένα ιδιωτικό κτήμα, στην αρχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά, η βίλα προσφέρει τη ζητούμενη εχεμύθεια και πολυτέλεια για να φιλοξενήσει το πάρτι με το οποίο θα «κλείσουν» οι γαμήλιες γιορτές του ζευγαριού. Πρόσβαση φυσικά σε αυτό το prive party θα έχουν αυστηρά και μόνο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι 130 καλεσμένοι του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: