Η είδηση της πρόσληψης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την Μπάγερν και κυρίως το ποσό που δαπανήθηκε για να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του από τη Λειψία προκάλεσε αίσθηση.  Οι Βαυαροί χρειάστηκε να βγάλουν 25 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους για να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νάγκελσμαν. Θυμίζουμε, ότι ο 33χρονος προπονητής είχε συμβόλαιο με τη Λειψία, την οποία οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι. Φέτος, οι «ταύροι» βρίσκονται στη 2η θέση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζονται στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα υπογράψει 5ετες συμβόλαιο μέχρι το 2026 και θα αναλάβει επίσημα την 1η Ιουλίου.

Ωστόσο, υπήρξε και μια πρώτη αντίδραση παίκτη της Μπάγερν. Ο Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την πρόσληψη Νάιγκελσμαν από τη Μπάγερν.

«Δεν ξέρω καλά τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα ανεβάζει το επίπεδο των ομάδων του σε σημείο που δε μπορείς να φανταστείς. Η απόδοση των ομάδων του είναι πάνω από τις προσδοκίες. Έχει να κάνει με πολλά παραπάνω από την ατομική ποιότητα των παικτών του» είπε στην Sport Bild ο Λέβα.

Ο στράικερ της Μπάγερν αναφέρθηκε, φυσικά, και στον Φλικ με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα μέσα σε δύο σεζόν: «Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος προπονητής αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μπορείς επίσης να μιλήσεις μαζί του για προσωπικά θέματα. Έχουμε πετύχει ιστορικά πράγματα μαζί του. Αυτή ήταν με διαφορά η καλύτερη περίοδος μου στη Μπάγερν. Πάντα μας έδινε ένα εξαιρετικό πλάνο του τι να περιμένουμε».

Τέλος,  ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες πρόσθεσε στο Sky Germany: «Ο Νάγκελσμαν είναι μία πολύ καλή επιλογή»

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.