Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε μια συνέντευξη, κάνοντας το σχόλιό του για την ελληνική τηλεόραση και το επάγγελμα του ηθοποιού.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά» παρά την επιτυχία που είχε σημειώσει.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, δεν θα πάει για τρίτο κύκλο και νομίζω ότι πλέον μετά από απόφαση του ΕΚΟΕ δεν θα χρηματοδοτείται κανένας τρίτος κύκλος» είπε αρχικά.

Στην πορεία, ο ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό του για όσα συνέβησαν στη σειρά, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν έχει περάσει κάτι παρόμοιο, είναι παγκόσμια πρεμιέρα αυτό που συνέβη, ξαφνικά. Ένα τόσο επιτυχημένο σήριαλ να διακοπεί και μετά να αλλάξει και κανάλι. Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν έχει συμβεί και στο εξωτερικό. Είναι τελείως παράλογο, όμως συνέβη» και πρόσθεσε: «Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα μας. Τουλάχιστον το κοινό το αναγνώρισε αυτό το πράγμα».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Σταύρος Ζαλμάς περιέγραψε το επάγγελμα του ηθοποιού στην Ελλάδα με τη φράση «μπάτε σκύλοι αλέστε», τονίζοντας, πιο συγκεκριμένα: «Δεν προστατεύεται είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Θέλει κάποιος να ξεπλύνει λεφτά; Μπαίνει στο θέατρο γίνεται επιχειρηματίας, ξεπλένει λεφτά φεύγει και έρχεται άλλος. Έχει σαπίσει το τοπίο. Δεν έχει γίνει ποτέ ακαδημία θεάτρου στην Ελλάδα, είμαστε σαν ιερόδουλες».

Διαβάστε ακόμη: