Εφέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας Φλοίσβου και όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας, Σταύρος Κατσικάδης, ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προσφέρει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταβληθέντες φόρους δημοτικά τέλη και ενοίκια στην Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων.

Ταυτόχρονα, υποστήριξε, ο Σταύρος Κατσικάδης, ότι η Μαρίνα Φλοίσβου, εκτός από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πλοιοκτήτες των πολυτελών σκαφών, είναι ένας χώρος ελεύθερης πρόσβασης για τους πολίτες της Αττικής και χώρος αναψυχής.

Στην σημερινή επετειακή παρουσίαση, προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ με τα οικονομικά μεγέθη και την προσφορά της Μαρίνας Φλοίσβου προς την κοινωνία και στην πολιτική ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας της περιοχής.

Ο Σταύρος Κατσικαδης, επισήμανε επίσης ότι η Μαρίνα Φλοίσβου προσφέρει κορυφαία ποιότητα ελλιμενισμού στους πελάτες της με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη της που σημαίνει 100% παροχή ηλεκτροδότησης στα σκάφη, καθαρισμούς της επιφάνειας της θάλασσας και άλλες πολυπληθείς και διαδραστικές δράσεις.

Υπογράμμισε επίσης ότι η Μαρίνα Φλοίσβου διαθέτει μια σειρά πιστοποιήσεων και βραβεύσεων από τον LR που αποδεικνύουν την αφοσίωση της μαρίνας στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Διαβάστε ακόμη: