Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε και για τους ομοφυλόφιλους και ένα σχόλιο που είχε κάνει παλαιότερα και είχε χαρακτηριστεί «ομοφοβικό».

«Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά…»

«Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιο για το Γιάννης και Σοφία και όχι Γιάννης και Γιάννης. Αν ζούσε ο Ρήγας Φεραίος και έλεγε τώρα αυτά που έλεγε τότε θα τον θεωρούσαμε ομοφοβικό και τόσα άλλα. Και εμένα δεν με θεωρούν ομοφοβικό οι κανονικοί Έλληνες, αλλά οι politically correct», εξήγησε ο Σταμάτης Σπανουδάκης σχετικά με το σχόλιο που είχε κάνει.

Μάλιστα ο Σταμάτης Σπανουδάκης τόνισε πως οι καλύτεροί του φίλοι ήταν ομοφιλόφιλοι και ανέφερε σχετικά: «Οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν ομοφυλόφιλοι. Οι κολλητοί μου φίλοι ήταν πάντα ομοφυλόφιλοι. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τους. Στο Παρίσι ζούσα με φίλο μου ομοφυλόφιλο, εγώ δεν ήμουν».

Σταμάτης Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: Με ενοχλούν οι οργανωμένοι ομοφυλόφιλοι

Σταμάτης Σπανουδάκης: «Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν»

Στην συνέχεια ο μουσικοσυνθέτης εξήγησε: «Δεν έχω τίποτα απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων ή εναντίον του Μάνου Χατζηδάκη ή του Βασίλη Φωτόπουλου που ξέρω ότι ήταν. Είναι 100% άντρες στην συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ…ε και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν.

Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς» είπε στο τέλος ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.