Αναφορά σε όσους δημοσιογράφους και παρουσιαστές διαχειρίζονται προς όφελός τους ομοφοβικά σχόλια, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day»: «Μου θυμίζει κάτι η αρχισυντάκτριά μου, Μαίρη Παλιαλέξη που το συζητήσαμε μαζί στο καμαρίνι. Θέλω να πω ότι σε αυτές τις δηλώσεις κοινής λήψης, μπορείτε να δείτε αλλού άλλα. Θέλω να πω ότι εμείς επιλέξαμε αυτά τα σχόλια που ήταν ναι μεν πολύ αιχμηρά, αλλά διατυπώθηκαν με ευπρέπεια. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι με πολύ σκληροπυρηνικά σχόλια, τα οποία εμείς από πολύ συνειδητή επιλογή, δεν τα παίζουμε».

Συνέχισε, λέγοντας: «Γιατί υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μας που παίζουν κάτι απρεπές ή δίνουν χώρο σε ανθρώπους που κάνουν τέτοια απρεπή σχόλια και μετά αποστρέφονται των σχολίων αυτών. Τα παίζουν και μετά λένε “τι είναι αυτές οι απόψεις, μακριά από εμάς”. Εμείς συνειδητά δεν τα παίζουμε για να μην δώσουμε χώρο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να τα προβάλλουμε και μετά να πούμε “τι ντροπή! Πώς τα παίζει, πώς τα λέει”. Το παίζουν για να το στηλιτεύσουν. Είναι υποκριτικό αυτό».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έχω ακούσει ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια

Διαβάστε ακόμη: