Το ποιοι θα ψηφίσουν στις εκλογές για την επιλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ αναδεικνύεται αυτή τη στιγμή ως το μείζον πρόβλημα στη Χαριλάου Τρικούπη, πρόβλημα που μπορεί –εάν δεν υπάρξει κοινός τόπος όλων των υποψηφίων- να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Ας δούμε, όμως, πώς έχει το πρόβλημα:

Μέχρι τώρα ψήφιζαν για την εκλογή προέδρου μέλη και φίλοι που γράφονταν έως και την ημέρα της ψηφοφορίας. Τώρα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, εκ των βασικών υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά, με δήλωσή του άφησε να εννοηθεί πως η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δεν επιθυμεί να ψηφίζουν αυτή τη φορά όσοι δεν έχουν γραφεί μέλη ή φίλοι και πάνε απλώς να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών!

Η ηγεσία, κατ΄ουσίαν, αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας που θα μεταβούν εν μπλοκ στην ψηφοφορία, προκειμένου να ψηφίσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο, κάτι που εκτιμούν πως θα αποφευχθεί με το «κλειστό μητρώο», αν δηλαδή όσοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στο ΚΙΝΑΛ μέχρι την Κυριακή ως μέλη ή ως φίλοι!

«Μα έτσι ψηφίστηκε η Φώφη Γεννηματά αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αρχικά και του  Κινήματος Αλλαγής μετά, με αυτή τη διαδικασία. Τι φοβάται τώρα και θέλει να την αλλάξει;» αναρωτιούνται οι εσωκομματικοί της αντίπαλοι.

Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης, πάντως, διαμηνύουν ότι εάν αλλάξει κάτι με τον τρόπο εκλογής του αρχηγού του κόμματος, η σύγκρουση θα είναι μεγάλη!

Πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.