Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι… επίσημο. Η σειρά φαινόμενο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Netflix, το Squid Game, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk, σε συνέντευξή του στο Associated Press.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στο AP, η αγάπη του κόσμου «δεν άφησε άλλη επιλογή» στους συντελεστές της.

Τι θα δούμε στη 2η σεζόν;

«Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση και τόσο ζήτηση και τόση αγάπη και για νέα σεζόν. Οπότε νιώθω σαν να μη μας αφήσατε άλλη επιλογή. Την έχω στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό και σχεδιάζω την όλη διαδικασία του σεναρίου» είπε αρχικά.

«Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς για να πω πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η νέα σεζόν. Όμως σας υπόσχομαι το εξής: Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο» συμπλήρωσε.

Squid Game: Έρχεται δεύτερος κύκλος

Η τελική σκηνή έκανε πολλούς τηλεθεατές να ελπίζουν ότι η ιστορία του Gi-hun θα συνεχιστεί, με τον νικητή να συνεργάζεται με άλλους για να κλείσει το μυστικό, πολυεθνικό παιχνίδι θανάτου. Όλα είναι στον αέρα, όμως. Θα μπορούσε να προσπαθήσει να πάρει την αστυνομία στο πλευρό του, αφού τον έδιωξαν, ή θα μπορούσε να βρει περισσότερους παίκτες του παρελθόντος, οι οποίοι μπορεί να θέλουν να αντιμετωπίσουν τους πλούσιους VIP και τους υπεύθυνους του παιχνιδιού.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι το επόμενο παιχνίδι θα γίνει στην Κορέα. Η 1η σεζόν αποκάλυψε ότι υπάρχουν θανατηφόρα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, με πλούσιους άνδρες από πολλές χώρες να παίζουν. Ενώ το πρώτο παιχνίδι πιθανότατα ιδρύθηκε στην Κορέα, το παιχνίδι μιας άλλης χώρας μπορεί να γίνει το θέμα μιας μελλοντικής σεζόν.