Αποφασισμένος να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, σηματοδοτώντας το τέλος της «εποχής» του μόλις τελειώσει η θητεία του

Ο ηθοποιός αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, καθώς χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή με απόλυτη ψυχραιμία τον καταιγισμό καταγγελιών που έχουν ξεσπάσει στον θεατρικό κόσμο. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των θυμάτων, ενώ προέτρεψε όσους έχουν υποστεί κάθε είδους βία να την καταγγείλουν.

Πάντα προωθώντας το αίτημα για δικαιοσύνη και αλλαγή, και ζητώντας «σύνεση» και «υπομονή».

Τέλος εποχής;

Σε συνέντευξή του, ωστόσο, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως αποφάσισε να μη συνεχίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Θέλω να τελειώσει η περίοδος που είμαι πρόεδρος και να φύγω να πάω διακοπές. Θα είμαι πρόεδρος άλλο ενάμιση χρόνο, μετά τελειώνει η θητεία μου και δεν ξαναβάζω ποτέ, παρά μόνο για το ΤΑΣΕΗ, όχι για το ΣΕΗ».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε και τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση: «Θα μπουν νέοι άνθρωποι, εγώ απλώς βοήθησα. Θα είμαι 67 χρονών όταν θα φύγω. Έχω άλλα πράγματα, θα πρέπει να γράψω τα βιβλία μου, έχω να ετοιμάσω το λεύκωμα… Θέλω να τ’ αφήσω πίσω μου, όπως και καλή αύρα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.