Spotify Only You. Υπάρχουν πάνω από 356 εκατομμύρια χρήστες στο Spotify που γνωρίζουν ότι η μουσική είναι το παν. Και με περισσότερα από 70 εκατομμύρια κομμάτια και 2,6 εκατομμύρια τίτλους podcast για να διαλέξει κανείς, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψει, να μοιραστεί και να απολαύσει.

«Αλλά κανείς δεν ακούει την ίδια λίστα με εσένα», αναφέρει η γνωστή υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής. Κι έτσι χθες, το Spotify λάνσαρε το Only You. Πρόκειται για μια παγκόσμια καμπάνια με διάδραση εντός της εφαρμογής και εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής που γιορτάζουν ακριβώς αυτό. Όσο για το τι παρέχει;

Spotify Only you – Audio Birth Chart

Είναι μια μουσική συνάντηση κοσμικών διαστάσεων. Το σύμβολο του Ήλιου σου περιγράφει λεπτομερώς τον καλλιτέχνη που άκουσες περισσότερο τους τελευταίους έξι μήνες. Το σύμβολο της Σελήνης δείχνει έναν καλλιτέχνη που ακούς και αποκαλύπτει τη συναισθηματική ή ευάλωτη πλευρά σου. Το σύμβολο Rising φανερώνει έναν καλλιτέχνη με τον οποίο έχεις συνδεθεί πρόσφατα.

Spotify Only you – Dream Dinner Party

Επιλέγεις τους τρεις καλλιτέχνες που θα προσκαλούσες στο δείπνο των ονείρων σου. Μόλις διαλέξεις αυτούς που θες, το Spotify θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο Spotify Mix.

Artist Pairs

Αυτή η εμπειρία δείχνει μοναδικά «ζευγάρια ήχου» που άκουσες πρόσφατα και δείχνουν το εύρος των ηχητικών ενδιαφερόντων σου.

Song Year

Από πότε είναι η μουσική που ακούς; Αυτή η δυνατότητα δείχνει πώς έχει ταξιδέψει κανείς μουσικά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους με μουσική.

Time of Day

Είτε είσαι πρωινός τύπος είτε βραδινός, ανακάλυψε τη μουσική και το περιεχόμενο podcast που ακούς σε συγκεκριμένες ώρες, είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ.

Spotify Only you

Φτιάξε λίστες και με φίλους με το Blend

Το Only You είναι μια νέα παροχή για τους χρήστες ως προς αυτά που ακούνε. Αλλά υπάρχει και το Blend. Επί του παρόντος σε έκδοση beta, είναι ένας νέος τρόπος για δύο φίλους να συγχωνεύσουν τα μουσικά τους γούστα σε μια επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε μόνο για αυτούς, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολο για τους χρήστες να συνδεθούν, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν τη μουσική που αγαπούν μεταξύ τους. Στο «Made For You» πατάς το «Invite» και επιλέγεις τον φίλο που θες να κάνετε Blend. Εκείνος αποδέχεται την πρόσκληση και ξεκινάτε, σύμφωνα με τις οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Spotify.