Άγριος καβγάς σε κινηματογράφο της Αυστραλίας την ώρα προβολής της νέας ταινίας του Spiderman.
Ηνέα ταινία του Spiderman: No Way Home προβάλλεται ήδη σε όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου, ωστόσο η «άφιξή» της στην Αυστραλία συνοδεύτηκε με επεισόδια, έξω από ένα σινεμά Περθ.

Κατά τη διάρκεια της προβολής οι θεατές ενεπλάκησαν σε μια μεγάλη μάχη, με σπρωξίματα ακόμα και μπουνιές. Θεατές τραβούσαν πλάνα με τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία «ανέβασαν» στα social media. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη στην αίθουσα.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το προσωπικό ασφαλείας προσπάθησε να απομακρύνει έναν θαμώνα, ωστόσο στη συνέχεια γενικεύτηκε η σύρραξη κοντά στην έξοδο. Η διοίκηση του κινηματογράφου ανακοίνωσε πως απαγόρευσε σε δέκα άτομα την είσοδο στον χώρο της. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ενώ σε έναν άλλον έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Spider-Man: No Way Home

Μετά από αρκετή αναμονή, το “Spider-Man: No Way Home” βρίσκεται προ των πυλών και δεν έχει μόνο να αντεπεξέλθει ως συνέχεια και ολοκλήρωση της δική του τριλογίας, αλλά και να τα βγάλει πέρα απέναντι σε ενθουσιασμό, φήμες, την κινηματογραφική ένταξη του multiverse στο MCU, αλλά και την αποκάλυψη της ταυτότητας του Peter. Έχει να σηκώσει ένα βάρος επιπέδου “Avengers: Infinity War” και “Avengers: Endgame”.

 

Η ταινία ξεκίνα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του “Far From Home”, όπου η ταυτότητα του Peter ως Spider-Man έχει αποκαλυφθεί αναστατώνοντας τη ζωή του, αλλά και του περίγυρό του. Στην προσπάθειά του να διορθώσει κάπως τα πράγματα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του Doctor Strange, χρησιμοποιώντας ένα ξόρκι που θα κάνει τους πάντες να ξεχάσουν ποιος είναι. Όμως τα πράγματα στραβώνουν ξανά και γνωστοί αντίπαλοι του ήρωα από άλλες παλαιότερες ταινίες εμφανίζονται ξαφνικά.

Μετά από δύο αυτόνομες ταινίες και διάφορες crossover εμφανίσεις, ο Peter γνωρίζει τώρα πια ποιος είναι ως ήρωας. Τώρα πρέπει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα κομμάτια της δουλειάς του, τα πιο σκοτεινά στοιχεία, που μπορούν να σε παρασύρουν να χάσεις τον εαυτό σου και να διαλύσουν τα πιστεύω σου. Τα πράγματα σοβαρεύουν και η απάντηση στα προβλήματα και τα συναισθήματά του δεν είναι πάντα καθαρή, εύκολη ή και ηθική. Έρχεται αντιμέτωπος με τον εσωτερικό εαυτό του και το μέλλον του