Στην Αμερική είναι πλέον το σπίτι της «Σπέτσι», του μικρού γατιού που πνιγόταν στη θάλασσα στις Σπέτσες και σώθηκε από τουρίστρια.

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook «SpetsesVoice» και έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, δείχνει την τουρίστρια να ρωτάει έναν άνδρα του Λιμενικού, εάν μπορεί να βουτήξει για να σώσει το γατάκι. Εκείνος, της απάντησε πως «δεν είναι ασφαλές», ωστόσο στη συνέχεια η κοπέλα πήρε την απόφαση και έπεσε στο νερό, δίχως να την αποτρέψει ο άνδρας του λιμενικού.

Ανάρτηση έκανε και η δομή Spetses Care For Animals (SCFA). «Το γατάκι της θάλασσας! Που χάρη στην @cocogoz που έπεσε στην θάλασσα για να το σώσει, έχει πια όνομα, την λένε Spetsi και έχει και σπίτι στην Αμερική! Η Spetsi είναι μια χαρά στην υγεία της και απολαμβάνει χάδια, φροντίδα και αγάπη! Θα επανέλθουμε με όλη την ιστορία της Spetsi. Αδέσποτες ιστορίες Σπετσών με αίσιο τέλος! Ευχαριστούμε όλο το κόσμο που με μηνύματα και τηλεφωνήματα ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά η μικρή Spetsi!».

 

Η Coco Gozlan, η οποία βούτηξε και έσωσε το γατάκι στις Σπέτσες, δημιούργησε προφίλ για την «Σπέτσι» στο Instagram, με την περιγραφή να αναφέρει «ένα μικρό γατάκι, παραλίγο πνιγμένο στις Σπέτσες, αλλά η καινούρια μου μαμά με έσωσε».

Μέσω αυτού, η Αμερικανίδα ενημερώνει για την πορεία της Σπέτσι ενώ μεταξύ άλλων διαβάζουμε κι ένα μήνυμά της για τον λιμενικό που την εμπόδιζε να βουτήξει και να τον σώσει: «Διαβάζω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακοί με τον λιμενικό, όμως ήταν ένα νέο γλυκό παιδί, που δεν ήξερε τι να κάνει και δεν του έδωσα χρόνο να το σκεφτεί. Αισθάνομαι άσχημα που οι άνθρωποι είναι κακοί μαζί του».

Διαβάστε ακόμη: