Πρεμιέρα με το «δεξί» για το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Έξαψη» σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική Πέτρου Ιακωβίδη, καθώς μέσα σε ελάχιστες ώρες από την παρθενική του εμφάνιση στο YouTube κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το φράγμα των πρώτων 150.000 προβολών.

Το τραγούδι οπτικοποιημένο αναρτήθηκε από τη δισκογραφική εταιρεία της κορυφαίας ερμηνεύτριας Heaven music, νωρίς χθες το απόγευμα, με τους φαν της να την πλημμυρίζουν με αμέτρητες ευχές από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Εκτός όμως από το ΥouΤube, η νέα μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Έξαψη» έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα ν΄ ακούγεται και στους τίτλους της ομώνυμης σειράς του Mega, που έχει αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Μέχρι τότε ακούγονταν μόνο η μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, με αποτέλεσμα για αρκετό διάστημα να παραμένει άγνωστο το ποιος θα είναι ο στιχουργός του. Την αποκάλυψη πως πίσω από τους εμβληματικούς στίχους βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, προκαλώντας την έκπληξη.

Δείτε το videoclip Έξαψη της Νατάσσας Θεοδωρίδου