Η επιλογή του ομίλου της Space Hellas για είσοδο στον κλάδο του Software Integration με την εξαγορά από κοινού με την Epsilon Νet, της εταιρείας SingularLogic και την απόκτηση από τη Space Hellas του πλειοψηφικού ποσοστού 60% και της διοίκησης αυτής, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς όπως αποτυπώνεται στις οικονομικές καταστάσεις 2021 της SingularLogic, οι οποίες αναδεικνύουν το αποτέλεσμα των παραπάνω κινήσεων ως απολύτως επιτυχημένο.

Η SingularLogic, η οποία έκλεισε το 2020 με αρνητικά κεφάλαια € – 8,3 εκ., το 2021 παρουσιάζει πλήρως εξυγιασμένο ισολογισμό με θετικά ίδια κεφάλαια € 9,2 εκ. θετικό κεφάλαιο κίνησης, καθαρό δανειακό χρέος € 1,1 εκ. έναντι € 26,8 εκ. το 2020 και κέρδη μετά φόρων € 1,3 εκ.

Το 2022 η συνέχιση της στόχευσης του Ομίλου Space Hellas να επανατοποθετήσει τη SingularLogic σε κρίσιμα έργα και υποδομές του δημοσίου τομέα, με ταυτόχρονη διεύρυνση του αποτυπώματός της σε μεγάλους πελάτες του ιδιωτικού τομέα, της δίνει το δικαίωμα να προβάλλει δυναμικά τη σημαντική της υπεραξία και να βελτιώσει τόσο τις πωλήσεις της, όσο και τα περιθώρια κέρδους της σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.