Η κόρη της Κέιτι Χολμς και του Τομ Κρουζ, Σούρι, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον δείχνει πως πρόκειται να αφοσιωθεί στον κόσμο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός η οποία απέκτησε το μονάκριβο παιδί της με τον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ, έχει αποκαλύψει ότι η 16χρονη Σούρι Κρουζ πρόκειται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη νέα της ταινία «Alone Together».

Αν και η έφηβη κόρη του Τομ Κρουζ δεν θα έχει κάποιο ρόλο στην ρομαντική κομεντί της Χολμς, θα τραγουδήσει μια διασκευή του «Blue Moon» στους τίτλους έναρξης της ταινίας.

Σούρι Κρουζ: Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς κάνει ντεμπούτο στο Χόλιγουντ

«Είναι πολύ, πολύ ταλαντούχα. Είπε ότι θα το έκανε και το ηχογράφησε και την άφησα να κάνει τη δουλειά της», είπε η Χολμς.

Μάλιστα όταν  η Κέιτι Χολμς ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο Yahoo! Entertainment, γιατί επέλεξε τη Σούρι για τη δουλειά είπε: «Πάντα αναζητώ το υψηλότερο επίπεδο ταλέντου, γι’ αυτό την ήθελα μαζί μου» και συνέχισε: «Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκηνοθετώ γενικά. Το τραγούδι της Σούρι θα παρουσιαστεί και στην επερχόμενη ταινία της Rare Objects», την οποία γύρισε πέρυσι και τόνισε ότι εκτός από αυτό, η κόρη της είναι απλά ένα 16χρονο παιδί που πηγαίνει στο γυμνάσιο.

Πέρυσι η Κέιτι Χολμς σε μία συνέντευξή της στο InStyle είχε πει για την κόρη της: «Την αγαπώ τόσο πολύ. Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα να την καλλιεργήσω στην προσωπικότητά της. Να βεβαιωθώ ότι είναι 100 τοις εκατό δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση»

Η αποξένωση από τον Τομ Κρουζ εδώ και πολλά χρόνια

Σούρι Κρουζ: Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς κάνει ντεμπούτο στο Χόλιγουντ

Η Σούρι Κρουζ τα τελευταία χρόνια ζει με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, ο Κρουζ είδε για τελευταία φορά την κόρη του το 2013 και έκτοτε δεν έχει καμία σχέση μαζί της. Ουσιαστικά η μικρή «πλήρωσε» το διαζύγιο των γονιών της που χώρισαν το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου, με την Χολμς να αναλαμβάνει την κηδεμονία της κόρης τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Κρουζ έχει το δικαίωμα να συναντά δέκα ημέρες τον μήνα την κόρη του, επιλέγει να μην βλέπει το παιδί του, επειδή δεν ασπάζεται τη σαϊεντολογία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζουν από αυτή.

Σούρι Κρουζ: Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς κάνει ντεμπούτο στο Χόλιγουντ

Ως γνωστόν ο διάσημος ηθοποιός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη σαϊεντολογία εδώ και δεκαετίες, από τότε που τον μύησε η πρώτη σύζυγος του, Μίμι Ρότζερς. Μετά το διαζύγιο του με τη Ρότζερς, το 1990, παντρεύτηκε την Νικόλ Κίντμαν, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα.

Όταν χώρισαν τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα τους, ο οποίος και συνέχισε να τα μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της σαϊεντολογίας.

Ωστόσο το διαζύγιο με την Χολμς, η οποία αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την σαϊεντολογία, δεν ήταν «βελούδινο». Μάλιστα της επέβαλε όρο να μην βγει δημοσίως με άλλον άνδρα για διάστημα 5 ετών μετά τον χωρισμό τους.