H Josephine εμφανίστηκε στη σκηνή των φετινών MAD Video Music Awards (MAD VMA 2021) και «ανέβασε τη θερμοκρασία» με τις χορευτικές της κινήσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, ερμήνευσε το «Παλιόπαιδο» φορώντας ένα λευκό κορμάκι, πλαισιωμένη από γυναίκες και άνδρες χορευτές.

Επίσης, τραγούδησε με την Efendi το κομμάτι με το οποίο πήγε φέτος στη Eurovision «Mata Hari». Μάλιστα, η Efendi, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το hit της «Mata Hari», είχε μιλήσει σε συνέντευξή της, στο πλαίσιο των βραβείων για τη χαρακτηριστική αλογοούρα της, που μας θυμίζει την Ariana Grande, για τη συνεργασία της με την Josephine και για το αγαπημένο της ελληνικό φαγητό.

Επίσης, η όμορφη Josephine που ξέρει πώς να εντυπωσιάζει τόσο στη σκηνή όσο και στις φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, είχε ανεβάσει πριν λίγες ημέρες, ένα μίνι βίντεο με το τι κέρδισε από τα φετινά MAD VMA.

Σημειώνεται πως ο personal trainer και coach μοντέλων στο GNTM, Γιώργος Καράβας, μαζί με τον 19χρονο Ανδρέα Αθανασόπουλο, έδωσαν το βραβείο για το Καλύτερο Ντουέτο στους Mad Clip και Josephine για το τραγούδι «Fimi».

Οι δύο τους ήταν συνυποψήφιοι μαζί με τους, Ήβη Αδάμου και Γιώργο Μαζωνάκη για το «Φωτιά μου», Έλενα Παπαρίζου και Marseaux για το «Deja Vu», Τamta και Mente Fuerte για το «Den Eisai Edo», Γιάννα Τερζή & Πασχάλη Τερζή για το «Για Σένα Μόνο». Οι δύο νικητές ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους και τον κόσμο που τους στήριξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Να σημειωθεί πως η Josephine διανύει την καλύτερη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής και της καριέρας της. Παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί, η επιτυχία της είναι τεράστια και οι μετοχές της στο χώρο του τραγουδιού έχουν εκτοξευθεί. Άλλωστε, τα τελευταία δύο, τουλάχιστον, καλοκαίρι όλη η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς των «Μάγια», «Πες μου τι» και «Δεν έχω Σήμα».