Η Μαρία Σολωμού είναι από τις ηθοποιούς που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη και εκτός αυτού υπάρχει ανάμεσά τους μακρόχρονη και βαθιά φιλία.

Η ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου.

«Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε, όταν άκουσε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό.

«Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα “Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου”» πρόσεθσε.

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε πως: «Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, η Μαρία Σολωμού ανέφερε, ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τον Αλέξη Γεωργούλη να τσακώνεται με κάποιον άλλο άνθρωπο και να προχωρά σε άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν τον έχω δει ποτέ να τσακώνεται, τον ξέρω 25 χρόνια» είπε.

Για όσους βιάστηκαν να κρίνουν ένοχο τον Αλέξη Γεωργούλη, η ηθοποιός σχολίασε: «Όλο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι πιστεύω, δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Από την άλλη θέλω να κάνω αυτό που λένε, να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, η οποία όμως δεν έχει προλάβει και ξαφνικά νιώθω μια ατμόσφαιρα από πάρα πολλά που έχουν γραφτεί, σαν να έχουν χτυπήσει το σφυράκι και να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα ως προς την ενοχή του».

Τέλος, η Μαρία Σολωμού τόνισε πως: «Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον».

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία σε βάρος του Γεωργούλη

Mobbing: Για αυτό κατηγορείται ο Αλέξης Γεωργούλης

 

Διαβάστε περισσότερα