Ισχυρό σοκ υπέστη ο Πολ Πογκμπά και η οικογένειά του όταν την Τρίτη το βράδυ, την ώρα του αγώνα της Μάντσετερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του.

Εκείνος και η γυναίκα του βρίσκονταν στο Ολντ Τράφορντ. Ο Γάλλος αγωνιζόταν ενώ η σύζυγός του τον παρακολουθούσε από τις κερκίδες. Τα μικρά παιδιά τους όμως ήταν στο σπίτι μαζί με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν σε τέτοιες ώρες. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Πογκμπά και αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα. Για καλή τύχη του ζευγαριού δεν πείραξε ουδείς τα παιδιά τους. Όπως και να χει όμως άπαντες στην οικογένεια αυτή τη στιγμή βιώνουν ένα μεγάλο σοκ.

Σε ανάρτηση του στα social media, ο Πογκμπά αποκαλύπτει το συμβάν δείχνοντας πως είναι συναισθηματικά ράκος. Ευχή του να μη ζήσει κανείς αυτό που βίωσε και ελπίδα του οι Αρχές να πιάσουν τους διαρρήκτες.

Η ανάρτηση του Πολ Πογκμπά

«Χθες το βράδυ ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειάς μας έγινε αντιληπτός, όταν το σπίτι μας διαρρήχθηκε, ενώ τα μωρά μας κοιμόντουσαν στην κρεβατοκάμαρά τους», είπε αρχικά ο Πογκμπά και συνέχισε: «Οι διαρρήκτες έμειναν στο σπίτι μας για λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα μας πήραν ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε… την αίσθηση της ασφάλειας».

Ο Πογκμπά, ο οποίος προσφέρει αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία, πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε για τη διάρρηξη μετά τον αγώνα: «Η γυναίκα μου και εγώ τρέξαμε σπίτι χωρίς να γνωρίζουμε αν τα παιδιά μας ήταν ασφαλή. Ως πατέρας δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα σε αυτόν τον κόσμο από το να μην είσαι εκεί για να προστατεύεις τα παιδιά σου και ειλικρινά ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ κανείς να νιώσει αυτό που ένιωσα το προηγούμενο βράδυ».