Τραγωδία για τον Άλισον Μπέκερ που έχασε τον πατέρα του, Χοσέ Μπέκερ, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε καθώς κολυμπούσε σε μία λίμνη μέσα σε ένα ράντσο της ιδιοκτησίας του, κοντά στην πόλη Ρινκάο ντε Ινφέρνο. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από ΜΜΕ της Βραζιλίας και αμέσως έκανε το γύρο του κόσμου.

Η οικογένεια Μπέκερ δήλωσε την εξαφάνιση του περίπου στις πέντε το απόγευμα. Αμέσως άρχισε η αναζήτηση του. Το Πυροσβεστικό τμήμα της πόλης Κακαπάβα ντο Σουλ έστειλε αμέσως κλιμάκιο για να βοηθήσει στις έρευνες. Ωστόσο, η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ακολούθως, οι οικείοι του Χοσέ Μπέκερ κλήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα του.

Ο Άλισον ειδοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό του

Σε όλη αυτή την εξέλιξη, ο Άλισον είχε πλήρη άγνοια. Κανείς από τους συγγενείς του δεν τον είχε ειδοποιήσει, δεδομένου του προγράμματός του και της διαφοράς ώρας με την Αγγλία.

Ωστόσο, όταν η σορός του πατέρα του εντοπίστηκε και υπό τον φόβο μήπως το μάθει από τα ΜΜΕ, ήρθαν σε επαφή μαζί του. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος τον ενημέρωσε. Πλεόν, ο Άλισον έχει ζητήσει και έλαβε άδεια ήδη για να βρεθεί στην πατρίδα του για την κηδεία του αγαπημένου του πατέρα. Όμως, το δύσκολο του εγχειρήματος είναι η μεταφορά του εκεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα πρωτόκολλα είναι αυστηρά στη Βρετανία και ενδεχομένως αντιμετωπίσει πρόβλημα στην επιστροφή του.