Αυτά είναι τα νεότερα για τη Σοφία Βόσσου η οποία υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στο γόνατό της σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στα parapolitika, στο νοσοκομείο βρέθηκε η Σοφία Βόσσου  μετά από ατύχημα που είχε ενώ έκανε διακοπές στη Σαλαμίνα. Η αγαπημένη  τραγουδίστρια έπεσε έξω από το σπίτι που έμενε μόνη της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της πολύ άσχημα.

Αμέσως  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και η Σοφία Βόσσου που είχε επανέλθει μετά από το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρούσε, θα έκανε χειρουργείο άμεσα. Σημειώνεται πως η αντίδραση των κατοίκων ήταν πολύ γρήγορη και, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «On Time», έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά, η Σοφία Βόσσου πέρασε την είσοδο γνωστού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων όπου και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ένα απλό σπάσιμο. Πάντως, τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το protothema, όπως τα μετέφερε η κόρη της, είναι ότι υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση.

Μάλιστα, πηγές στην «On Time» αναφέρουν πως θα αργήσει να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, κάτι που της κόβει τα φτερά, ειδικά αυτή την περίοδο που η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε βρει ξανά τον εαυτό της μετά το χειρουργείο στο στομάχι και άρχισε να παίρνει κιλά, με την εικόνα της να δείχνει πως η υγεία της είχε επανέλθει.

Φανερά αλλαγμένη και με περισσότερα κιλά

Μάλιστα, την είχαν πλησιάσει επιχειρηματίες για να ξεκινήσει εμφανίσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time». Η Σοφία Βόσσου φαίνεται φανερά αλλαγμένη και με περισσότερα κιλά. Άλλωστε μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να φτάσει από 37 σε 52 κιλά. Στο πλευρό της βρίσκεται από το πρώτο λεπτό η κόρη της Ερασμία και κοντινά της πρόσωπα που τη στηρίζουν και ενδιαφέρονται πολύ για την κατάστασή της.

«Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να δώσει τη μάχη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω δεν λέγεται…», είχε δηλώσει στο παρελθόν.