Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τα σχέδιά της να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η 51χρονη ηθοποιός του «Modern Family» δήλωσε ότι ενώ δεν έχει υποβληθεί ακόμα σε αισθητικές επεμβάσεις, είναι σίγουρα κάτι που θέλει να κάνει σύντομα. «Θα κάνω κάθε πλαστική επέμβαση που μπορώ να κάνω όταν θα είμαι έτοιμη», δήλωσε η Βεργκάρα στο περιοδικό «Allure».

Αν δεν ήταν η καριέρα της στην υποκριτική, η ηθοποιός του «Griselda» παραδέχεται ότι θα είχε ήδη υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις. «Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο – θα είχα ήδη κάνει πράγματα», δήλωσε στο πρακτορείο. «[Αλλά] επειδή βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα, δεν είναι ότι μπορώ να κάνω κάτι και μετά να κάθομαι στο σπίτι μου και να αναρρώνω για εβδομάδες».

Επίσης, η Βεργκάρα αποκάλυψε ότι είναι φαν του botox, αλλά ότι δεν της αρέσουν τα fillers. «Δεν πιστεύω στα fillers», παραδέχτηκε. «Θεωρώ ότι το filler κάνει καλό όταν είσαι πολύ νέα και θέλεις λίγο περισσότερα μάγουλα ή να φουσκώσεις λίγο τα χείλη σου».

«Στην ηλικία μου – 51 ετών – αισθάνομαι ότι δεν πρόκειται να σε κάνει να δείχνεις νεότερη. Θα σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη», πρόσθεσε η Βεργκάρα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο μεγάλη οπαδός της πλαστικής χειρουργικής, η κωμική σταρ εξήρε ότι είναι επειδή μπορεί κάποιος να αλλάξει όποια πτυχή της εμφάνισής του θέλει. «Νιώθω ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλα όσα υπάρχουν εκεί έξω», εξήγησε. «Εννοώ, αν ενδιαφέρεσαι για τη γήρανση. Δεν είναι κακό αν δεν σε ενδιαφέρει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αλλά αν σε ενδιαφέρει, τώρα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η ηθοποιός εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με το θέμα της γήρανσης και παραδέχτηκε ότι θα έκανε τα πάντα για να επιβραδύνει αυτή τη διαδικασία. «Θα την πολεμήσω σε κάθε βήμα», δήλωσε η Βεργκάρα στο People. «Ξέρω ότι δεν φαίνομαι η ίδια.Αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνω ποτέ η γυναίκα που θα έχει το θάρρος να έχει, για παράδειγμα, ολόλευκα μαλλιά».

«Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη», συνέχισε, «αλλά ποτέ δεν ένιωσα πιο δυνατή».

Διαβάστε ακόμη: