Σοκάρει η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό, επίσης, δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Το ζευγάρι επέστρεφε από έξοδό του, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό με τον δικηγόρο να την χτυπά άγρια.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Τα πρώτα λόγια της μετά τον ξυλοδαρμό

Μετά την εξέταση στον ιατροδικαστή, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Star. Ήταν σε σοκ και δήλωσε ότι δεν είναι καλά καθώς βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις. «Είμαι χάλια σωματικά και ψυχικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω τη σωματική και ψυχολογική μου υγεία» ανέφερε.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πρόσθεσε: «Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν είμαι καλά. Πώς να είμαι καλά; Δε γινόταν άλλο». Προφανώς και είναι φοβισμένη και από την πρώτη στιγμή ζήτησε αστυνομική προστασία. Έτσι, ένα περιπολικό βρίσκεται έξω από σπίτι της στο Γέρακα.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η δικηγόρος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι μάχιμη δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Δικαίου.

Επίσης, είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, αλλά και επιστημονικός συνεργάτης στον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων. Και φυσικά έχει ασχοληθεί και με τα κοινά στον τόπο της, την Αμαλιάδα.

Η 37χρονη δικηγόρος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορουν τη βία και έχει ασχοληθεί με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών και παιδιών και με την παραβατικότητα ανηλίκων και είναι νομικός σύμβουλος στη Στέγη Κακοποιημένων Γυναικών.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από τις δηλώσεις λατρείας, στον άγριο ξυλοδαρμός

«Ο Απόστολος είναι ένας άνθρωπος ευφυής, ευαίσθητος. Εξαιρετικός σύζυγος, καλός μπαμπάς», έλεγε η σύζυγός του με εκείνο να σχολιάζει: «Τι θα μπορούσε να πει; Ότι είμαι εγωιστής, ότι εκνευρίζομαι εύκολα;».

Σε άλλη κοινή τους συνέντευξη, σύμφωνα με το Mega, ο Απόστολος Λύτρας είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους. «Σε αυτό το σπίτι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Πράγματι υπάρχει. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς μας. Από εκεί και μετά έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να μην φέρνουμε σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς μας».

«Σε μια διαφωνία κερδίζει πάντα η Σοφία και οι κόρες μου» είχε δηλώσει συμπληρώνοντας πως οι απόψεις του πολλές φορές είναι πιο συντηρητικές από εκείνες της συντρόφου του, ενώ απαντώντας στην ερώτηση τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου είχε πει η σύζυγός του «σεβασμός, αγάπη και κατανόηση».

«Όταν τσακωνόμαστε δεν κάνει κάποιος το πρώτο βήμα, το λύνουμε, μπορεί να μας πάρει χρόνο αλλά το λύνουμε», σχολίασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Με τον γνωστό ποινικολόγο να συμπληρώνει: «Αν παρ’ όλα αυτά δεν το λύσουμε το κάνει η Σοφία».

Σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε μάλιστα μοιραστεί τις αγωνίες που είχε και εξακολουθεί να έχει ως πατέρας τριών κοριτσιών. «Έχω άγχος κυρίως για τις μεγάλες, που είναι πλέον σε ηλικία που βγαίνουν και μόνες τους. Όλα αυτά τα κλασικά που έλεγαν πάντα οι γονείς τα λέω κι εγώ: ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κάποιου που δεν ξέρουν ή που έχει πιει. Αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα».

Η κυρία Πολυζωγοπούλου από την πλευρά της, είχε μιλήσει τόσο για την εξαιρετική σχέση που έχει με τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο όσο και για την συνύπαρξη δύο δικηγόρων μέσα στο ίδιο σπίτι. «Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας είχε πει πίσω στο 2022».

Τα social του ζευγαριού, γεμάτα από κοινές τους φωτογραφίες. Λάτρευαν τις βόλτες με το σκάφος. Μαζί με τον καρπό του έρωτα τους, την 9χρονη κόρη της «όργωναν» το Αιγαίο απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Μύκονος ήταν ένας από τους αγαπημένους προορισμούς τους τον οποίον άλλωστε επισκέφτηκαν φέτος το Πάσχα.

Το γνωστό ζευγάρι λάτρευε και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Από Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι και Παρίσι μέχρι Σαίντ Τροπέ. Όποτε ξέκλεβαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ταξίδευαν πολύ είτε οι δύο τους είτε μαζί με τα παιδιά τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά με τον γνωστό ποινικολόγο να ανοίγει το σπίτι του, να συστήνει την πανέμορφη σύζυγο και τις τρεις κόρες του.

Διαβάστε ακόμη