Στο παρελθόν φαίνεται να ανήκουν οι διαφορές που είχαν ο Snik με τον Γιώργο Λιάγκα και επισφράγισαν τέλος του… beef τους με μια κοινή φωτογραφία. Snik και Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι και δεν παρέλειψαν να ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα – δίπλα.

Μάλιστα, ο τράπερ δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Το λήξαμε κι αυτό. Beef ended».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε ένα άλλο καρέ στο οποίο φαίνεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου και έγραψε στη λεζάντα: «Ετοιμαζόμαστε για video clip».

Ολομέτωπη επίθεση της Νανάς Παλαιτσάκη στον Γιώργο Λιάγκα

Τη συμφιλίωση του Γιώργου Λιάγκα με τον Snik μετά τις προσκλήσεις και προκλήσεις για αγώνες μποξ και τις διαφωνίες τους κατά τις οποίες ο καλλιτέχνης απεικόνιζε τον παρουσιαστή ως «γυμνοσάλιαγκα», τον «έκραζε» και τον «άδειαζε» πολλές φορές μέσα από τα social media του, ιδιαίτερα στο Threads που άνοιξε πρόσφατα, σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από το Mega Καλημέρα, η οποία στράφηκε κατά του παρουσιαστή αναφέροντας πως όλο αυτό είναι υποκρισία.

«Παιδιά μην τρελαθούμε τώρα τι λέτε; Εγώ βλέπω ότι αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν τον Snik και η φωτογραφία που ήρθε από χθες, για εμένα είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα. Όταν λέμε ότι είτε μιλάμε αντρικά είτε δεν μιλάμε και τηρούμε τον λόγο μας, εάν ο Γιώργος δεν ήθελε να τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Γι’ αυτό ο κόσμος ξερνάει πια την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα. Και εμάς μας ενοχλεί και λέμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μπορούμε να τον πείσουμε και θέλει καινούρια πράγματα» υπογράμμισε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ο κόσμος ξερνάει επάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία. Είτε έχουμε κόντρα με έναν άνθρωπο και μας έχει θίξει προσωπικά και λέμε τέλος και δεν τα στρογγυλεύουμε. Όταν σε έχει πει ο άλλος γυμνοσάλιαγκα… Ο ένας βρίζει τον άλλον και συναντιούνται ξανά για να πούνε τι ωραίος κόσμος είμαστε και τα βρήκαμε ξανά για να έχουμε νούμερα και για να μας δει ο κόσμος που θα καλέσουμε αυτόν που βρίσαμε. Γιατί το κάνεις story; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία συζήτηση ανθρώπινη», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Διαβάστε ακόμη: