Ο Νικ Κάντι, ελληνικής καταγωγής Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, θέλει σαν… τρελός να αγοράσει την Τσέλσι και για το λόγο αυτό ανέβασε πολύ πάνω απ’ τα 2,4 δις ευρώ την προσφορά του για τους «μπλε» σύμφωνα με το «Skysports».

Η ομάδα του Λονδίνου έχει βγει στο «σφυρί» μετά και την αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και άπαντες ανυπομονούν να δουν σε ποιον τυχερό θα καταλήξει το πλειοψηφικό πακέτο.

«Παραμένει μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή για να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο στους οπαδούς και να τους βάλουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών και της στρατηγικής της Τσέλσι.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την απίστευτη κληρονομιά του συλλόγου και την προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας και μπορούμε να παρέχουμε την οικονομική σταθερότητα για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου στην παγκόσμια σκηνή», τόνισε χαρακτηριστικά ο ο Βρετανός κατασκευαστής αυτοκινήτων και φίλαθλος των Λονδρέζων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ένα μεγάλο κορεατικό ίδρυμα συμβάλλει οικονομικά στην προσπάθεια του Κάντι για την απόκτηση της Τσέλσι.

Ποιος είναι ο Νικ Κάντι

Ο Νικ Κάντι και ο νεότερος αδερφός του Κρίστιαν, παιδιά μιας Ελληνοκύπριας μητέρας και ενός πατέρα που είναι μισός Ιταλός, είναι κατασκευαστές πολυτελών ακινήτων στη Βρετανία με περιουσία που υπολογίζεται στο 1,5 δισ. στερλίνες.

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν τη δραστηριοποίησή τους στο real estate με 6.000 στερλίνες δανεικές από τη γιαγιά τους. Αγόρασαν το πρώτο του ακίνητο το 1995, ένα μικρό διαμέρισμα στο Earl’s Court του Λονδίνου, το οποίο πούλησαν έπειτα από 18 μήνες, βγάζοντας κέρδος 50.000 στερλινών.

Σήμερα, η αυτοκρατορία των πολυτελών ακινήτων τους περιλαμβάνει τα One Hyde Park και NoHo Square.

Η εταιρεία τους, που ονομαζόταν Candy & Candy, μετονομάστηκε σε Candy Property το 2018, καθώς ο Νικ είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με την Αυστραλή ηθοποιό Χόλι Βάλανς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.