Η Sky Express θα μεταφορεί δωρεάν τα εμβόλια σε Κεφαλονιά, Χίο, Ζάκυνθο, Σύρο, Κάρπαθο, Κάλυμνο και Κω.

Συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας, η Sky Express ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει δωρεάν τα εμβόλια στα νησιά Κεφαλονιά, Χίο, Ζάκυνθο, Σύρο, Κάρπαθο, Κάλυμνο και Κω.

Στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα συμμετέχει και η Sky Express καλύπτοντας δωρεάν τη μεταφορά εμβολίων, καθώς και των εντεταλμένων στελεχών της Πολιτείας.

Τα εμβόλια και οι εκπρόσωποι του Κέντρου Συντονισμού του υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μεταφέρονται με πτήσεις της SKY express προς τα νησιά Ζάκυνθος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κεφαλονιά, Κως, Σύρος και Χίος.

Άλλωστε το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει αναλάβει το συντονισμό και τις διαδικασίες ασφάλειας της εμβολιαστικής αλυσίδας.

«Η SKY express αισθάνεται υπερήφανη που συμμετέχει στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και είναι έτοιμη να συνδράμει και στο μέλλον με όλες της τις δυνάμεις σε ό,τι της ζητηθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη θωράκιση από την πανδημία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.