Η Skoda αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο Elroq, το πρώτο μοντέλο παραγωγής που υιοθετεί τη σχεδιαστική γραμμή Modern Solid.

Τα πρώτα εξωτερικά σκίτσα του Elroq προσφέρουν μία πρώτη γεύση της ξεχωριστής σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένων του νέου μπροστινού μέρους με λογότυπο της Skoda, της μάσκας «Tech-Deck Face» και των προβολέων Matrix LED, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στον εντυπωσιακό προφυλακτήρα.

Άλλα οπτικά highlight περιλαμβάνουν τις λεπτομέρειες σε Unique Dark Chrome και το νέο, αποκλειστικό για το Elroq, χρώμα πράσινο Timiano.

Όπως εξηγεί ο Karl Neuhold, Επικεφαλής Εξωτερικής Σχεδίασης στη Skoda Auto:

«Το ολοκαίνουργιο Škoda Elroq ενσωματώνει τη νέα μας σχεδιαστική γραμμή Modern Solid και οδηγεί την εξωτερική σχεδίαση ακόμα πιο μακριά με το ελκυστικό “Tech-Deck Face” και τον ξεχωριστό μπροστινό προφυλακτήρα.

Το λογότυπο της Škoda στο καπό ξεχωρίζει ως ένα ακόμη χαρακτηριστικό του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μας, με τις πινελιές σε Unique Dark Chrome να ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Χάρη στη μεγάλη αυτονομία και το στιβαρό στιλ αμαξώματος, το Elroq θα είναι ο τέλειος σύντροφος για τους Καθημερινούς Εξερευνητές σε υπαίθριες περιπέτειες, ενώ το συμπαγές μέγεθός του το καθιστά επίσης ιδανικό για οδήγηση στην πόλη».

Διαβάστε ακόμη: