Η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον κατέκρινε για πρώτη φορά την υπερβολική σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο Iron Man 2, το blockbuster του 2010 από τη Marvel Cinematic Universe.

«Ενώ το Iron Man 2 ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και είχε πολλές υπέροχες στιγμές, ο χαρακτήρας που υποδύθηκα ήταν τόσο σεξουαλικοποιημένος. Ήταν σχεδόν σαν να αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι κρέας» δήλωσε η Γιόχανσον.

Φήμες θέλουν τον Iron Man να επιστρέφει στην ταινία της Black Widow!

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός στήριξε την «απομάκρυνση από την υπερσεξουαλικοποίηση αυτού του χαρακτήρα» στη νέα της ταινία, Black Widow, στην οποία σκηνοθετεί η Cate Shortland.

«Είμαι μητέρα και η ζωή μου είναι διαφορετική. Προφανώς, έχουν περάσει 10 χρόνια και τα πράγματα γενικά έχουν αλλάξει και έχω μια πολύ διαφορετική οπτική για τον εαυτό μου. Ως γυναίκα, είμαι σε διαφορετική φάση της ζωής» εξήγησε.

Scarlett Johansson και Florence Pugh σε μια νέα σκηνή του Black Widow

Ενόψει της πρεμιέρας του τον Ιούλιο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ με απόσπασμα από τη σόλο περιπέτεια της Natasha Romanoff, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν της. Σε αυτό η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) μαζί με την Yelena Belova της Φλόρενς Πιου (Florence Pugh) βρίσκονται στο κατώφλι του Taskmaster, που τις καταδιώκει μανιωδώς σε μια σκηνή που κόβει την ανάσα.

Η υπερηρωική περιπέτεια της Κέιτ Σόρτλαντ με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον διαδραματίζεται στο χρονικό κενό των δύο ετών ανάμεσα στα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» και του «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» της σειράς των Avengers. Η Νατάσα Ρομανόφ ή αλλιώς Μαύρη Χήρα πηγαίνει στη Βουδαπέστη καθώς την κυνηγά η αμερικανική κυβέρνηση. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τον διαβολικό «Taskmaster».