Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι σε κατάστημα δημοπρασίας στο Λονδίνο, οι οποίοι παρέλαβαν ένα αντίγραφο της Βίβλου, που περιείχε φωτογραφίες των Ντιέγκο Κόστα και Γκάμπριελ Ζέσους σε προσωπικές στιγμές με την ίδια γυναίκα!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι υπεύθυνοι παρέλαβαν τη σακούλα με τη Βίβλο προς δημοπρασία τον περασμένο Μάιο, αλλά παρατήρησαν μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες το «σκανδαλώδες» περιεχόμενο, αναγνωρίζοντας αμέσως τους δύο αστέρες.

Ο άλλοτε φορ της Τσέλσι και ο νυν στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι απεικονίζονται χωρίς ρούχα να ποζάρουν με τη «μυστήρια» αιθέρια ύπαρξη και σύμφωνα με πηγές, οι φωτογραφίες τους φαίνεται πώς τραβήχτηκαν διαφορετική χρονική περίοδο.

Η γυναίκα που παρέδωσε το πακέτο στο κατάστημα δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε για να αποσαφηνιστεί η ταυτότητα εκείνης που ποζάρει μαζί με τους δύο παίκτες. Ωστόσο, φέρεται να είχε δηλώσει πως έδωσε τα αντικείμενα σε δημοπρασία επειδή μια φίλη της μετακόμισε και ήθελε να ξεφορτωθεί τα πράγματα που της είχε αφήσει.