Μαθαίνω ότι σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ ιδιοκτήτη πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού, με δημοσιογράφο – μέτοχο γνωστής ενημερωτικής ιστοσελίδας, με τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του διαδικτυακού μέσου να έχουν μπεί σε επίπεδο due diligence!

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο μιντιακό ντηλ, παρά τις σοβαρές ενστάσεις που διατυπώθηκαν από στενούς συνεργάτες του επιχειρηματία – εφοπλιστή – καναλάρχη ως προς το τίμημα αλλά και την αναγκαιότητα της κίνησης, προχωρεί σε φάση υλοποίησης!

Το τίμημα που ακούγεται στην αγορά φθάνει τα 5 εκατ. ευρώ, τα οποία κατά πληροφορίες θα καταβληθούν στον δημοσιογράφο – σαιτάρχη σε δύο δόσεις: 2,5 εκατ. μετρητά με την υπογραφή και τα υπόλοιπα 2,5 εκατ. ευρώ σε βάθος χρόνου, καθώς ο δημοσιογράφος θα παραμείνει για διάστημα μιας πενταετίας!

Πάντως, το συγκεκριμένο ντηλ για την εξαγορά για το οποίο δεν συμφωνούν καθόλου στελέχη του καναλιού αλλά και του συγκροτήματος της εφοπλιστικής οικογένειας γενικότερα, φημολογείται ότι το ολοκληρώνει ο καναλάρχης – εφοπλιστής υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης!

Καθώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως για την εξαγορά του είχαν ενδιαφερθεί επώνυμος έμπορος όπλων, αλλά και γνωστός στοιχηματζής ενταγμένος στον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των προνομιακών επί χρόνια συνομιλητών του Αλ. Τσίπρα!