Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Buongiorno σχετικά με τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το θέμα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η παρουσιάστρια, η οποία και η ίδια βρίσκεται σε δικαστική διένεξη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τόνισε ότι μια τέτοια διαδικασία είναι εξαιρετικά απαιτητική, ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι διαρκώς στο προσκήνιο και υπό τα φώτα της δημοσιότητας.

----------

«Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει και χωρίς να δίνει κάποιες λεπτομέρειες και αισθάνεται ότι πρέπει να τα πει, ίσως γιατί έχει πάρει αυτή την έκταση. Απ’ ότι καταλαβαίνω έχει μέλλον αυτή η ιστορία. Αυτό προαναγγέλλει ουσιαστικά. Δυστυχώς όταν μια τέτοια ιστορία παίρνει τον δικαστικό δρόμο, δεν είναι στο δικό σου χέρι πάντα. Αν το επιλέξει η άλλη πλευρά πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο αυτό. Εντάξει είναι πιο δύσκολο όταν είσαι στα φώτα, αλλά είναι διαχειρίσιμο, όλα να γίνουν για καλό» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμη: