Ένα ακραίο περιστατικό βίας καταγράφηκε στη Σικελία, όπου δύο οδηγοί ξεκίνησαν να καβγαδίζουν στο δρόμο με αλυσοπρίονα, με αφορμή ένα παρολίγον τροχαίο ατύχημα.

Ο καυγάς ξεκίνησε, αφού ένας κηπουρός που οδηγούσε ένα φορτηγό παράδοσης, παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο σε κυκλικό κόμβο.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν τρεις ξένοι υπήκοοι, οι οποίοι βγήκαν έξω από το όχημα για να αντιμετωπίσουν τον κηπουρό.

Μετά οι δύο οδηγοί ξεκίνησαν να τσακώνονται πιο έντονα, σε σημείο που ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέληξε, αρχικά, να αρπάζει από το φορτηγό του κηπουρού μια σκάλα, την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο εναντίον του.

Στη συνέχεια, ο φίλος του οδηγού του αυτοκινήτου παίρνει ένα από τα δύο αλυσοπρίονα που υπήρχαν στο πίσω μέρος του φορτηγού και ο κηπουρός παίρνει το άλλο.

Έπειτα και οι άρχισαν να δύο παλεύουν με τα αλυσοπρίονα στο χέρι, εντός του κυκλικού κόμβου. Τα αλυσοπρίονα δεν λειτουργούσαν, ως εκ τούτου οι δύο άνδρες τα χρησιμοποίησαν ως σπαθιά.

Ωστόσο, ο καβγάς δεν σταμάτησε αναίμακτα, καθώς τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κηπουρός τραυματίστηκε σοβαρά από τον καβγά, καταλήγοντας να κάνει έξι ράμματα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες περιαστικών στις 10 Σεπτεμβρίου και η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: