Ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής 24 ιανουαρίου μετά από έρευνα του Λιμενικού καθώς είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, γλίστρησε από το σκάφος του κι έπεσε αλλά στη συνέχεια η γυναίκα του κατήγγειλε ανθρωποκτονία αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Τώρα ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι εκείνη τη μέρα υπήρξε κίνηση στο Λιμάνι της Ερέτριας ενώ μέχρι τώρα, κανένας ψαράς δεν είχε παραδεχθεί ότι κινήθηκε τη συγκεκριμένη μέρα.

«Ο Σήφης Βαλυράκης δεν έπεσε μόνος του στη θάλασσα»

Σύμφωνα με το νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνεται ότι τις κρίσιμες ώρες που έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε κίνηση αλιευτικών στο λιμάνι της Ερέτριας.

Ήδη δύο ψαράδες είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ψευδορκίας, καθώς υποστήριξαν ότι δεν είχαν βγει από το λιμάνι, ενώ η σύζυγος του πρώην υπουργού, Μίνα Βαλυράκη-Παπαθεοδώρου επιμένει στην πεποίθησή της ότι ο Σήφης Βαλυράκης «δεν έγειρε και έπεσε μόνος του στη θάλασσα».

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που έφερε στη δημοσιότητα το Mega αποτυπώνει καρέ καρέ τις κινήσεις των αλιευτικών από το λιμανάκι της Ερέτριας την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το λιμανάκι της Ερέτριας

Από τις 11.14 μέχρι και τις 11.33, πρώτα λεπτά της Κυριακής της 24ης Ιανουαρίου, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αναχωρούν από το λιμανάκι της Ερέτριας τουλάχιστον 2 σκάφη, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας.

Τόσο το παραπάνω βίντεο, όσο και φωτογραφικό υλικό από κινητά τηλέφωνα μαρτύρων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών από τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές αλλά και το πόρισμα του πραγματογνώμονα από την αυτοψία στο σκάφος του πρώην υπουργού.

Διαβάστε εδώ ποιος ήταν ο Σήφης Βαλυράκης και η «κινηματογραφική ζωή» του:

https://radar.gr/article/65088/sifis-valyrakis-i-kinimatografiki-zoi-kai-o-thanatos-toy