Στην κατάθεση αγωγής κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρου της Μάκη Γκαγκάτση προχώρησε ο Μάριος Σιαμπάνης ζητώντας και ποσό αποζημίωσης το οποίο ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Την κίνηση αυτή σχολίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι η κίνηση αυτή γίνεται μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων για εξ αναβολής αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής και προαναγγέλλει απαντήσεις με τις οποίες πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Αναλυτικά αναφέρουν στον ΠΑΟΚ για την αγωγή του Σιαμπάνη.

«Όλως τυχαίως, μια μέρα πριν το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την… Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000€. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι»…