Για απόπειρα να στοχοποιηθεί κάνει λόγο ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο γκολκίπερ του Άρη, που κατήγγειλε πως αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με ανάρτησή του στο Instagram ξεσπά μιλώντας για φτηνή και άνανδρη χρησιμοποίηση του ιδίου και της οικογένειάς του. «Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα;», διερωτάται, ενώ αφήνει αιχμές κατά της ΕΠΟ για τη διαρροή των όρων του συμβολαίου του και καταλήγει «Δεν θα λυγίσω!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του νεαρού γκολκίπερ στο Instagram:

Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.