Η Sharon Stone ποζάρει για τις ανάγκες του περιοδικού Vanity Fair και μεταμορφώθηκε σε μία άλλη. Φωτογραφίζεται με ένα λευκό τούλινο φόρεμα που θύμιζε νυφικό και μας δείχνει μια άλλη πλευρά στα 64 της που η αλήθεια είναι ότι την απολαμβάνουμε!

Όπως δήλωσε στη νέα συνέντευξή της : «Tο πέρασμα του χρόνου μας κάνει πιο δυνατούς και είναι σημαντικό να επεξεργαζόμαστε τα τραύματα του παρελθόντος.

Η συνέντευξη και η φωτογράφιση έγιναν με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «The Flight Attendant». Η συμπρωταγωνίστριά της, Kaley Cuoco, ωστόσο, έχει μιλήσει για κάποιες δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στα γυρίσματα με τη Stone.

Σαρον Στοουν

«Προτού γυρίσουμε τη σκηνή, καθίσαμε με τη Stone και εκείνη με ρώτησε πώς νιώθω με την ιδέα να με χτυπήσει σε αυτή τη σκηνή. Κι εγώ της απάντησα, κάνε ό,τι θέλεις, είσαι η Sharon Stone» θυμάται η Cuoco.

Η Stone της έδωσε ένα «αληθινό» χαστούκι όπως σχολίασε η Cuoco. Μάλιστα, η Cuoco αποκάλυψε ότι η Sharon τής ζήτησε συγγνώμη λέγοντάς της: «Σ’ αγαπώ, δεν το εννοούσα. Απλά σκέφτηκα ότι ταίριαζε με τη σκηνή».